Skip to content

Liz - De digitale zorgassistent

Liz is een digitale hulp-in-huis. Ze helpt zorgprofessionals om op afstand patiënten te begeleiden, zelfrapportages te verzamelen en het herstelproces te optimaliseren.

Persoonlijke ondersteuning voor thuis

Liz geeft reminders, coacht, verzamelt zelfrapportages, en geeft de patiënt toegang tot achtergrondinformatie.

Ontworpen als “digitale assistent” van de zorgprofessional.

Ook geschikt voor de kwetsbare, digitaal minder vaardige doelgroep.

Gebruiksvriendelijk

Liz is eenvoudig in gebruik, en biedt persoonlijke ondersteuning

Persoonlijk

Liz geeft inzicht in de status van de patiënt. De zorgverlener kan op afstand bijsturen.

Efficiënt

Volg de voortgang van de behandeling en richt de contactmomenten efficiënter en persoonlijker in voor een optimaal behandelproces.

Herkent u dit?

De uitdaging om op afstand in de gaten te houden of het goed gaat met de patiënt, de grote hoeveelheid informatie die je in de beperkte tijd aan je patiënt moet vertellen en de grote tussenpozen tussen de contactmomenten. Het creëert onduidelijkheid en een gevoel van afstand tussen de patiënt en de zorgverlener. Kan jouw patiënt wel een steuntje in de rug gebruiken om ook buiten de contactmomenten gemotiveerd te zijn en het nieuwe gedrag vol te houden? 

Gebruiksvriendelijk

Liz is eenvoudig in gebruik, en biedt persoonlijke ondersteuning

Persoonlijk

Liz geeft inzicht in de status van de patiënt. De zorgverlener kan op afstand bijsturen.

Efficiënt

Volg de voortgang van de behandeling en richt de contactmomenten efficiënter en persoonlijker in voor een optimaal behandelproces.

Ervaringen met Liz

“Je kunt met Liz meer verdieping aan de begeleiding van mensen geven, waarbij je de 3 behandeluren die vergoed worden vanuit het basispakket heel efficiënt kunt inrichten.”

Simone Groen,
Diëtist bij Dieet Compleet

“Mevrouw gaf eerder aan dat ze maar 1 of 2 keer op een dag at, ze had namelijk geen hongergevoel. Toen Liz bij haar thuis stond, had ze wel 4 tot 6 eetmomenten per dag.”

Fanny Kaarsemaker,
Diëtist bij Dieet Compleet

Wat levert Liz op?

Kwaliteitsverbetering in de zorg. De inzet van Liz helpen om (op afstand) beter te monitoren en sturen, en daarmee kwaliteit van zorg te verhogen en kosten te besparen.

Zelfredzaamheid. Liz helpt patiënten om zelf meer grip te krijgen op de behandeling en de resultaten.

Zelfstandigheid. Liz helpt ouderen om langer thuis te wonen in goede gezondheid.

Toepassingen

Liz is een nieuwe oplossing voor de zorg. We werken nu aan verschillende toepassingen. Zie jij andere toepassingsmogelijkheden? We horen het graag!

Revalidatie

Mensen die revalideren worden door Liz aangemoedigd om wat meer of juist wat minder te bewegen. Video’s van oefeningen of videobellen met de fysiotherapeut helpen om de oefeningen goed uit te voeren.

Ouderenzorg

Samen met de thuiszorg helpt Liz cliënten met aandacht, dagstructuur, activering en begeleiding. Daarnaast helpt Liz de thuiszorg en mantelzorg om op afstand een oogje in het zeil te houden. Hierdoor blijft er meer tijd over voor de echte zorg.

Ondervoeding

Ouderen met verminderde eetlust worden gestimuleerd vaker te eten en eiwitrijke producten te kiezen. De diëtist kan de adviezen afstemmen op rapportages van de patiënt

Liz inzetten in jouw organisatie?

Samen komen we verder dan alleen! Wij staan altijd open voor een gesprek over toekomstige mogelijkheden van Liz. Ben jij een onderzoeker, zorgverlener, medisch professional, business consultant. en zie jij mogelijkheden om Liz verder uit te breiden of in te zetten? Laat het ons weten zodat we snel ideeën uit kunnen wisselen.